Η Gallery Floraki ολοκληρώνοντας έναν κύκλο επιτυχούς παρουσίας στα εικαστικά δρώμενα της πόλης του Πειραιά,ανασυνθέτει το προφίλ της μέσα απο τον διαδικτυακό χώρο,οργανόνωντας την on line Gallery Floraki. 

       Απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα νέων καλλιτεχνών ώστε να επιτευχθεί η δημιουργική μείξη διαφορετικών τεχνοτροπιών.

       Με τη σταθερή πεποίθηση οτι η τέχνη δεν είναι στατική, η gallery εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή προβολή και τον ουσιαστικό δειγματισμό των δημιουργιών σας.Η θερμή ανταπόκριση του κοινού και η πολυετής πείρα συμβάλλουν ουσιαστικά για την οργάνωση ενος δυναμικού site, προβάλλοντας το δημιουργικό έργο μας οπως επιβάλλουν η σημερινή αγορά και οι διεθνείς συγκυρίες.

      Η Gallery Floraki προσφέρει άμεση διαδικασία πωλήσεων,απο την παραγγελία ,την αποστολή και την λήψη αποζημίωσης απο τις πωλήσεις σας.Επαγγλματικό και ευχάριστο περιβάλλον για να εκθέσετε τα έργα τέχνης σας.Υπεύθυνη ομάδα υποστιρήξης,ασφαλείς και σίγουρες συναλλαγές.

     Διαφημιστικές εκστατείες pop up προς καταναλωτές σχετικούς με την τέχνη.Απ'ευθείας εκστρατείες μέσω e-mail.Bελτίωση κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης.Διαφήμιση με banner σε άλλους διαδικτυακούς τόπους .

     Η Gallery Floraki έχει διευρύνει το πελατολόγιο της με την προσθήκη συλλεκτών και φιλότεχνων ιδιωτών αλλά και εταιρειών που επενδύουν σε έργα τέχνης .

     Για καλλιτέχνες που εδρεύουν στην Ελλάδα η Gallery Floraki δεν απαιτεί ετήσια συνδρομή.Απο τις πωλήσεις των έργων τέχνης η gallery δικαιούται και παρακρατεί το 30% του ποσού.

     Για έργα οπως τοιχογραφίες,επενδύσεις τοίχων με ξυλόγλυπτα,επενδύσεις με ψηφιδωτό [δαπέδου,τοίχου,αγιογράφηση ναών κ.λ.π.] η gallery δικαιούται και παρακρατεί το 17% του ποσού.Δεν είστε υποχρεωμένοι να πωλείται τα έργα σας μόνο μέσω της Gallery Floraki,είστε όμως υποχρεωμένοι να ενημερώνετε την Gallery εαν κάποιο απο τα έργα σας έχει πουληθεί.

     Για την πώληση των έργων σας θα ενημερώνεστε μέσω e-mail η τηλεφωνικώς απο την Gallery.Eντος πέντε ημερών θα πρέπει να εχει σταλεί το εργο σας στην Gallery.Διαφορετικά θα χρειαστεί να ακυρωθεί η παραγγελία.

     Η ευθύνη και τα έξοδα μεταφοράς απο τον χώρο του καλλιτέχνη ως την Gallery αφορούν αποκλειστικά εκείνον.Καθώς επίσης εαν το έργο για οποιοδήποτε λόγο επιστραφεί απο τον πελάτη τα έξοδα επαναφοράς απο την Gallery στο χώρο του καλλιτέχνη και η ευθύνη για την ασφάλεια του έργου αφορούν αποκλειστικά εκείνον.

    Συμβουλεύουμε τους καλλιτέχνες να ασφαλίζουν τα έργα τους κατα τη μεταφορά,ώστε να εξασφαλίζουν αποζημίωση απο τυχόν φθορά η καταστροφή.Επίσης να ελέγχουν τα έργα τους με υπευθυνότητα πριν τα παραδόσουν στην gallery, ώστε να παρέχεται η καλύτερη δυνατή ποιότητα για τον πελάτη.Η Gallery Floraki είναι υποχρεωμένη όταν ελέγξει το έργο τέχνης που είναι προς πώληση και αντιληφθεί ζημιές ή κακοτεχνίες, να επιστρέψει το έργο στον καλλιτέχνη και να διακόψει τη διαδικασία πώλησης προσωρινά ή οριστικά.Η gallery σε κάθε παράδοση έργου τέχνης αποστέλλει στον πελάτη πιστοποιητικό γνησιότητος με όλα τα στοιχεία που ακολουθούν το έργο.
                             ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

     Για καλλιτέχνες που βρίσκονται εκτός Ελλάδος και επιθυμούν συνεργασία,η gallery δεν απαιτεί ποσοστά επι των πωλήσεων .Θα πρέπει όμως να καταβάλλουν με την εγγραφή τους το ποσό των 200€ ως ετήσια συνδρομή.

     Θα ειδοποιούνται μέσω e-mail απο την gallery σε περίπτωση παγγελίας.Θα πρέπει να αποστέλλετε εγκαίρως το έργο τέχνης στον πελάτη.Η καλή κατάσταση του έργου η γνησιότητα ,και η διαδικασία της αποστολής του στον πελάτη είναι ευθύνη του καλλιτέχνη.Ο καλλιτέχνης είναι υποχρεωμένος να αποστέλλει μαζι με το έργο και το ποιστοποιητικό γνησιότητος.                           


                                       ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ                                                                                               

     Σε αυτό το πλαίσιο και σε συνάρτηση με το υπάρχον portofolio εκάστου καλλιτέχνη σας καλούμε να επικοινωνήσετε με τη gallery μέσω e-mail η τηλεφωνικώς ώστε να συμπεριληφθεί στην ιστοσελίδα μας για τον περαιτέρω κύκλο συνεργασίας.                           


    Οι καλλιτέχνες που θέλουν να συμμετέχουν στην ιστοσελίδα της gallery,θα πρέπει να παρέχουν τις εξης πληροφορίες:                 

    1/ Ενα βιογραφικό συνοπτικής εικόνας στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα αντίστοιχα.Ακριβή στοιχεία των έργων τέχνης, όπως διαστάσεις,είδος χρωμάτων και υλικών,και την τιμή που επιθυμούν να πουληθεί το έργο τέχνης συν την τιμή του Φ.Π.Α.                      

     Επίσης τα έργα τέχνης σε ψηφιακή μορφή μικρής ανάλυσης.Η Gallery Floraki μπορεί να παρέχει την βοήθειά της σε όσους καλλιτέχνες δεν έχουν την δυνατότητα να μεταφράσουν το βιογραφικό τους η να φωτογραφίσουν τα έργα τους, με ενα πολύ καλό αισθητικό αποτέλεσμα και σχετικά χαμηλό κόστος.                                                                       

     Η Gallery Floraki χρησιμοποιεί κωδικούς προς ασφαλή ανάρτηση και εύρεση των έργων τέχνης στο διαδίκτυο.Ο κωδικός αυτός δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να χρησιμοποιηθεί απο τον καλλιτέχνη σε οποιοδήποτε άλλο site.Ο κωδικός αυτός ανήκει αποκλειστικά στη Gallery Floraki.Συμβουλεύουμε τους καλλιτέχνες να μην υπάρχουν διακυμάνσεις στις τιμές των έργων τους στο διαδίκτυο εάν χρησιμοποιούν και άλλους διαδικτυακούς τόπους.Αυτό θα συμβάλλει προς όφελος της gallery,των καλλιτεχνών,και των πελατών για σωστότερες συναλλαγές.                                                                                                             

    Αποδέχεστε οτι η gallery κατά την αποκλειστική κρίση της μπορεί να καταγγείλει τον κωδικό σας εάν πιστεύει οτι έχετε παραβιάσει ή ενεργήσει ανακόλουθα προς την επιταγή και το πνεύμα της Gallery Floraki.

    Η Gallery Floraki σας παρέχει ασφαλείς και σίγουρες συναλλαγές στο διαδίκτυο.

     Παρακαλούμε, περιηγηθείτε στο χώρο ''ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ'' για την καλύτερη ενημέρωσή σας.

                                                          Ευχαριστούμε: Floraki Art Gallery.
                                                                                ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

       Αναγνωρίζετε και αποδέχεστε οτι η Gallery Floraki σε σχέση με οποιοδήποτε λογισμικό που χρησιμοποιεί, περιέχει ιδιότητες και εμπιστευτικές πληροφορίες που προστατεύονται απο τα ισχύοντα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και άλλους νόμους.

       Επι πλέον αποδέχεστε οτι το περιεχόμενο που σας παρουσιάζεται μέσω της Gallery Floraki ή των διαφημιστών της προστατεύεται απο δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας,εμπορικών σημάτων ,ονομάτων,πατέντες και άλλα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και νόμους.

       Αποδέχεστε να μην τροποποείτε,να μην νοικιάζετε,να μην εκμισθώνετε,να μη δανείζετε, να μη πωλείτε,να μη διανέμετε παράγωγα έργα βασιζόμενα στη Gallery Floraki ή στο λογισμικό μερικά ή ολικά.

       Αποδέχεστε και δεσμεύεστε να μην πωλείτε ή δημιουργείτε παράγωγα έργα ή δανείζετε το υλικό π.χ. μαθήματα τεχνοτροπιών,αγιογραφίας κ.λ.π.  Η Gallery Floraki διατηρεί το δικαίωμα να καταγγείλλει τη χρήση αυτή.Οι όροι χρήσης  της gallery διέπουν τη χρήση σας στην gallery.

       Ενδέχετε επίσης να είστε υποκείμενοι σε συμπληρωματικούς όρους και προυποθέσεις που ενδεχομένως εφαρμόζονται οταν χρησιμοποιείτε περιεχόμενο τρίτου μέρους ή λογισμικό τρίτου μέρους.

       Η Gallery Floraki και η σχέση ανάμεσα σε σας θα πρέπει να διέπεται απο τους Ελληνικούς νόμους και τη διεθνή νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων.Εσείς και η gallery συμφωνείτε να ανήκετε στην προσωπική και αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων που εδρεύουν στην Ελληνική επικράτεια.

        Χρησιμοποιώντας τη Gallery Floraki αποδέχεστε χωρίς περιορισμό η επιφύλαξη να δεσμεύεστε και να συμμορφώνεστε με τους όρους χρήσης της.

        Αποδέχεστε οτι η Gallery Floraki κατά την αποκλειστική κρίση της, μπορεί να καταγγείλλει τον κωδικό σας, το λογαριασμό σας η την χρήση σας στη gallery εαν πιστεύει οτι έχετε παραβιάσει ή έχετε ενεργήσει ανακόλουθα ως προς την επιταγή η το πνεύμα της νομοθεσίας και των όρων χρήσης της Gallery Floraki .

       Aναγνωρίζετε και αποδέχεστε οτι η Gallery Floraki μπορεί αμέσως να απενεργοποιήσει η να διαγράψει τον κωδικό ή το λογαριασμό σας και να παρεμποδίση οποιαδήποτε περαιτέρω πρόσβαση στο site της Gallery Floraki.

       Aποδέχεστε οτι η Gallery Floraki διατηρεί το δικαίωμα σε οποιαδήποτε στιγμή απο καιρού εις καιρόν να τροποποιήσει ή να διακόψει προσωρινά ή μόνιμα τη λειτουργία της ιστοσελίδας ή οποιαδήποτε τμήμα της,με ή χωρίς προειδοποίηση.

       Συμφωνείτε οτι η Gallery Floraki δεν θα είναι υπόχρεη σε σας ή σε οποιονδήποτε άλλον τρίτο,  για οποιαδήποτε τροποποίηση αναστολή ή διακοπή της ιστοσελίδας της.

        Παρακαλούμε αναφέρατε οποιεσδήποτε παραβιάσεις των όρων χρήσης στο e-mail της Gallery Floraki.

                                                   e- mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
                                                             ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ

     Η αποστολή της οn line Gallery Floraki, είναι να κάνει την επίσκεψή σας μια ευχάριστη περιήγηση στον κόσμο της τέχνης,Οι δημιουργοί της Gallery Floraki είναι και οι ίδιοι εικαστικοί καλλιτέχνες.Δημιούργησαν την gallery για να προωθήσουν και να φέρουν πιο κοντά μέσω του διαδικτίου,τον περίεργο παρατηρητή, όσο και το συνειδητοποιημένο αγοραστή στο δημιουργικό χώρο της τέχνης.

       Αγοράστε κατ'ευθείαν απο την gallery με ασφαλείς και σίγουρες συναλλαγές απο την επιβεβαίωση της παραγγελίας μέχρι την παράδοση.Άμεση προώθηση στο ταμείο. 

      Σε κάθε αγορά η Gallery Floraki και εφόσον πρόκειτε για Έλληνες ζωγράφους  αποστέλλει στους πελάτες της πιστοποητικό γνησιότητος που συνοδεύει το έργο.Είναι υποχρεωμένοι οι καλλιτέχνες που εδρεύουν εκτός Ελλάδος να στέλνουν μόνοι τους το πιστοποιητικό γνησιότητος που συνοδεύει το έργο.Σε περίπτωση παράλειψις απο τους καλλιτέχνες, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να το ζητήσει απο τον καλλιτέχνη με όλα τα απαραίτητα στοιχεία του έργου: π.χ. διαστάσεις, τεχνική,κ.λ.π.

      Για κάθε αγορά ή για οποιαδήποτε πληροφορία επιθυμεί ο πελάτης η Gallery Floraki διατηρεί  επικοινωνία μέσω e-mail.

                                            e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

       H Gallery Floraki σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα και στοιχεία των ατόμων που κάνουν χρήση του site της gallery.Όπως προσωπικά στοιχεία ταυτότητος, ηλεκρονική διεύθυνση και κάθε άλλο προσωπικό στοιχείο του πελάτη.

       Η gallery υποχρεούται να δημοσιεύσει ειδικά προσωπικα δεδομένα εαν αυτό απαιτείται με οποιαδήποτε έγκυρη νομική διαδικασία, όπως, ένταλμα έρευνας,κλήτευση,νομοθέτημα ή δικαστική απόφαση, εφ'όσον είναι απαραίτητο να κοινοποιηθούν  με σκοπό την έρευνα, την πρόληψη ή την δράση που αφορά παράνομες ενέργειες,ενδεχόμενη απάτη ή ενδεχόμενη απειλή για την σωματική ασφάλεια οποιουδήποτε ατόμου,παραβιάσεις όρων χρήσης ή σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση απαιτεί ο νόμος.

      Η Gallery Floraki έχει φυσικά ή ηλεκτρονικά και δικονομικά μέτρα διασφάλισης για να προστατεύσει τα προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν, τα οποία συμμορφώνονται με την νομοθεσία.

       Τα δεδομένα του λογαριασμού σας στην Gallery Floraki προστατεύονται απο κωδικό όπως στην έξοδο ή το ταμείο.

        Δεν απαιτείται να εγγραφείτε στην gallery εφ'όσον απλώς θέλετε να περιηγηθείτε στο διαδικτιακό μας τόπο.

        Παρακαλούμε περιηγηθείτε για καλύτερη ενημέρωσή σας στους χώρους: '' H gallery'' ,  '' Τρόποι αποστολής'' , '' Τρόποι πληρωμής '' , '' Επικοινωνία''  , '' Όροι χρήσης συνεργασίας με καλλιτέχνες'' , '' Όροι χρήσης συνεργασίας με καλλιτέχνες εκτός Ελλάδος''.

                                                               Ευχαριστούμε:  Floraki Art Gallery
 

 

 

Greek English French German Italian Russian Spanish
Cart
Το Καλάθι σας είναι άδειο.

ΕΙΣΟΔΟΣ

    ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ

     ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Έχουμε 337 επισκέπτες συνδεδεμένους

Ιστοσελίδες